23 Janar, 2020

Siguroni Banesën apo Shtëpinë tuaj filluar nga 4€ në muaj

Shield Brokers Sh.a është kompani brokere e sigurimeve e licencuar nga Banka Qëndrore e Kosovës në vitin 2014. Prapa nesh qendron një menaxhment dhe staf profesional dhe i çertifikuar si dhe më përvojë mbi dhjetë vjet në këminë e sigurimeve dhe menaxhimit e rrezikut.
Shield Brokers, në cilësinë e brokerit e sigurimeve, me anë të bashkëpunimeve me kompanitë e sigurimeve do të ua paraqes ofertat nga më shumë se një kompani të sigurimeve për të gjitha llojet e sigurimeve duke ju garantuar çasje mbi të gjithë tregun për të zbuluar ofertën më të mirë!
Brokeri i sigurimeve, me anë të njohuritë e tij ofron pa ngarkesë financiare këto shërbime:
Bënë vlerësimin e rrezikut
Propozon mbulimet që i nevojiten klientit
Kërkon ofertat më të mirë në treg për klientin
Paraqet dhe sqaron ofertat dhe kushtet e polisës së sigurimit
Sjell të gjitha dokumentacionet klientit duke e shmangur nga levizjet deri në kompaninë e sigurimeve
Mbështët dhe udhëzon klientin në lidhje me realizimin e kërkesës për rimbursimin e dëmit
Shield Brokers, është dëshmuar lidere në treg, duke ndërmjetësuar vetëm në vitin 2017 mbi 1’000 polisa të sigurimeve me vlerë të përgjithshme mbi 1’000’000 Euro.
Për të dëshmuar seriozitetin dhe profesionalizmin e tij, Shield Brokers, vëpron me kushte dhe standarde ndërkombëtare duke qenë përfaqësues të GrECo JLT dhe Renomia Europeans Partners.
Një ndër vendimet më të rëndësishme në jetën tuaj është investimi në shtëpinë apo banesën e juaj, ato janë vendstrehimi juaj ku dëshironi të qëndroni pa shqetësime të ndryshme!
Andaj, mos lejoni që ndonjë ngjarje e papritshme të dëmtoj pronën e juaj për të cilën keni punuar gjatë!
Për të ruajtur investimin tuaj, Shield Brokers do të ju ndihmoj në përzgjedhjen e ofertës më të mirë për pronën e juaj duke definuar mbulimet e nevoishme dhe duke ju paraqitur ofertat më të mirë në treg!
Me anë të sigurimit të shtëpisë/banesës ju mund të keni mbulim nga dëmet të natyrave në vijim:
Zjarri, rrufeja, eksplozioni dhe rënia e fluturakeve
Rrjedhës së ujit nga instalimet e ujësjellësit, kanalizimit dhe nga pajisjet dhe gypave të ngrohjes
Goditjes nga mjeti motorik
Shpenzimet e rilokimit/zhvendosjes
Vërshimeve
Rrëshqitjeve të dëborës dhe të dheut
Thyerjes së xhamave
Vjedhjes me thyerje dhe plaçkitje
Rrjedhje e ujit nga akuariumi
Pesha e doborës
ujërat atmosferike
Goditja nga rrëzimi i drunjëve
Vandalizmi, manifestimet dhe demostrata
Shpenzimet emergjente
Përgjegjësia publike
Sigurimi i shtëpisë/banesës është një sigurim shumë i rëndësishëm mbi të cilin aplikohen tarifa vjetore shumë të ulëta.
Gjeni më poshtë planin e çmimeve vjetore për sigurimin e shtëpisë/banesës tuaj
Andaj, mos hezitoni të na kontaktoni, do të ju ndihmojmë më zgjidhjën e mbulive më të përshtatshëm për pronën tuaj dhe në mënyrë shumë të shpejtë do të ua sjellim ofertat më të mira në treg!