23 Janar, 2020

Shield Brokers arrin marrëveshje përfaqësimi me kompaninë Renomia

Shield Brokers ka arrit marrëveshje përfaqësimi me kompaninë të brokerave ndërkombëtarë Renomia.
Me anë të kësaj marrëveshje Shield Brokers do të mund të përfaqësoj interesat e klientët e tij edhe në arenën ndërkombëtare përmes përfaqësimit të kompanisë Renomia, po ashtu edhe Renomia do të ketë mundësinë që klientët të tij ndërkombëtarë të cilët zhvendosën në Kosovë të jenë të përfaqësuar nga Shield Brokers.
Poashtu, kompania Shield Brokers do të njoftohet për të gjitha përditësimet në tregun botëror rreth sigurimet të ndryshme, metodat e analizës së rrezikut dhe përcjelljes së klientëve duke mundësuar klientëve të tij shërbim cilësor bazuar në kushte dhe standardet botërore.